Life changing koffie Life changing koffie

Life changing koffie

Zuivere koffie biedt gemotiveerde (ex-) gedetineerden kansen door het leren van een echt ambacht. In onze branderij in de gevangenis en in onze stores krijgen zij een eerlijke kans op een succesvolle terugkeer in de samenleving.

Ons doel is om te helpen resocialiseren en re-integreren. Hierdoor vermindert de kans op recidive enorm (nu 47%). Het hebben van een baan, of een vergrote kans daarop, maakt een significant verschil voor een succesvolle terugkeer in de maatschappij. Met onze 100% biologisch en fair trade koffie willen we minimaal 500 levens veranderen.

It’s not once a criminal always a criminal. Het verleden bepaalt niet wie je bent, wat je ermee doet zegt alles”. Oprichter Jemuel Lampe kwam op jonge leeftijd in aanraking met politie en justitie, hij vond 20 jaar geleden zijn heil en toekomst in koffie. Jemuel wil met deze sociale onderneming iets terugdoen voor de maatschappij. 

We geven (ex-) gedetineerden een eerlijke start wanneer ze weer terugkeren in de maatschappij. Life changing coffee!

Maak ook impact en steun onze missie. Bestel onze koffie of neem contact op.

Ook interessant

Power Chicas

Een zachte en egale koffie uit Zuid-Amerika. Zuivere Koffie brandt deze heerlijke Zuid- Amerikaanse koffieboon afkomstig van de vrouwen van cafefemenino.com.

Bestel