Guiltea.
Not an ordinary tea brand

Guiltea. Not an ordinary tea brand

Guiltea is niet zomaar een premium kwaliteit theemerk. Uniek aan Guiltea is dat het wordt verpakt door gedetineerden in de vrouwengevangenis in Nieuwersluis. Naast de koffielijn Zuivere Koffie, 100% gebrand en geproduceerd in de gevangenis in Zaanstad geven we met Guiltea ook vrouwelijke gedetineerden een tweede kans.

Met 9 verrassende theesmaken als ‘Sunset me free’, ‘Peppermind your own business’, ‘Calm the f#ck down’ en theezakjes geïnspireerd op zogenaamde ‘pony packs’ kun je wel spreken van een echt street wise product.

Maar het allerbelangrijkste is wel dat jij doordat Guiltea drinkt bijdraagt aan onze missie, tweede kansen bieden
aan (ex-)gedetineerden.

So yes, you too are guilty! Guilty of changing lives.

 

Lees meer

Guiltea op je werk?

De keuze voor een theemerk zegt iets over je bedrijf, zelfs over de bedrijfscultuur. Heb jij een neus voor stoere nieuwe concepten die jouw brand versterken, dan is Guiltea echt iets voor jou. Premium kwaliteit thee in 9 verrassende blends die vooral fantastisch smaken. Gepresenteerd in een unieke handgemaakte theedoos van gerecycled materiaal. Door te kiezen voor Guiltea, exclusief geproduceerd in de vrouwengevangenis in Nieuwersluis, maak je ook nog eens social impact!

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Volg ons op Instagram